Coaching

Inspriatie sessies

Ben jij een illustrator op zoek naar verdieping en inspiratie? Ben je klaar om je kwaliteiten te ontdekken en je ontwikkelingspotentieel te benutten? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ik help je graag verder op weg naar succes.

 

Ontdek samen met mij jouw creatieve potentieel tijdens een coachingsgesprek. Ik help je jouw werk te analyseren en geef je feedback op jouw kwaliteiten en ontwikkelingsmogelijkheden. Met mijn ruim 20 jaar ervaring als ondernemer en kunstacademie achtergrond, kan ik jou voorzien van waardevol advies en begeleiding.

Ik ben een creatieve, invoelende en analytische denker met oog voor detail, die goed kan luisteren en jou richting kan geven. Mijn passie ligt in het overbrengen van kennis en ervaring, wat blijkt uit mijn workshops en samenwerkingen met diverse opdrachtgevers.

De coaching sessies zijn bedoeld voor (gevorderde of beginnende) makers die hun werk willen bekijken met een frisse blik, open staan voor feedback en met hernieuwde inspiratie aan de slag willen gaan. Samen werken we aan het versterken van jouw artistieke identiteit en het ontketenen van jouw creatieve potentieel.

Waar: Via beeldbellen of bij mij thuis in Veenendaal
Tijd: Een coaching sessie duurt ongeveer 1,5/2 uur.
Kosten: • 1 sessie €165,- ex. 21% btw. (€200,- incl.)*
               • 3 Investering sessies €450,- ex. btw. (€545,- incl.) **

* Ben je jonger dan 21 jaar dan betaal je het bedrag ex.btw.
** Je kunt dit bedrag bij je investeringsaftrek opgeven.