Coaching

Nieuwe inspiratie voor jouw illustraties!

Ben je illustrator en heb je behoefte aan een verdiepende stap of hernieuwde inspiratie?
Wil je ontdekken wat je kwaliteiten zijn en waar je ontwikkel potentieel ligt? Lees gauw verder, want ik vind het namelijk ontzettend leuk om je verder op weg te helpen!

 

Hoe werkt het?
In een coachingsgesprek kijken we samen naar jouw werk, geef ik je feedback op je kwaliteiten en advies passend bij jouw ontwikkelingsmogelijkheden.
We analyseren samen jouw werk aan de hand van vormgevingsaspecten als: idee-ontwikkeling, compositie, kleurgebruik, vormtaal, beeldtaal, stijlen, je persoonlijke handschrift.

Waarom zou je bij mij moeten zijn?
Ik karakteriseer mezelf als een , creatieve, invoelende en analytische denker, met oog voor detail. Ik kan goed luisteren, waardoor ik me in jouw situatie kan verplaatsen, verbanden kan leggen en richting kan geven.
Als HBO geschoolde aan de kunstacademie werk ik al ruim 20 jaar als ondernemer, met veel
verschillende opdrachtgevers en heel diverse opdrachten. Regelmatig gaf ik workshops aan kleine groepen o.a. op gebied van ideeontwikkeling en schilderen. Ik vind het erg leuk om mijn kennis en ervaring over te brengen.

Voor wie?
Een coaching sessie is geen tekenles of techniek les maar echt bedoelt voor (gevorderde of beginnende) makers die met een frisse blik naar hun werk willen kijken, die niet bang zijn voor feedback en graag met hernieuwde inspiratie weer thuis aan de slag willen gaan.

Waar: Via beeldbellen of bij mij thuis in Veenendaal
Tijd: Een coaching sessie duurt ongeveer 1,5/2 uur.
Kosten: • 1 sessie €165,- ex. 21% btw. (€200,- incl.)*
               • 3 Investering sessies €450,- ex. btw. (€545,- incl.) **

* Ben je jonger dan 21 jaar dan betaal je het bedrag ex.btw.
** Je kunt dit bedrag bij je investeringsaftrek opgeven.