Coaching

Heb jij dat ook?
Het lukt je maar niet om op een goed idee te komen, hoe hard je ook probeert.

Het was in de jaren 90, Ik zat op het Grafisch Lyceum en moest een beeld voor een advertentie maken. Ik wilde persé origineel zijn. Ik wilde een heel goed en uniek idee en ik raakte in de knoop. Het lukte niet. Ik kwam in tijdnood en daardoor was de uitvoering uiteindelijk ook niet wat ik had gehoopt.
Dit moment en de frustratie staat me nog helder voor de geest.

Drie jaar later zat ik in het eerste jaar van de Willem de Kooning Academie en daar kreeg ik het vak idee-ontwikkeling. Ik maakte kennis met technieken die erbij kunnen helpen en opeens viel het kwartje. Ik begreep hoe het werkte en ik kon ineens bij een onuitputtelijke ideeën bron. Soms is een idee een briljante inval, maar meestal is het ‘gewoon’ hard werken.

Ben je illustrator en heb je behoefte aan een verdiepende stap, een koerswijziging of hernieuwde inspiratie? Wil je leren hoe op een idee te komen? Of heb je juist teveel ideeën en weet je niet hoe dan verder?

Ik heb ruim 20 jaar ervaring met het maken van illustraties, logo’s en grafisch ontwerp voor diverse magazines, uitgeverijen, bedrijven en particulieren en vind het ontzettend leuk om mee te denken en je verder op weg te helpen.
In een (evt. online) coachingsgesprek kijken we samen naar jouw werk, geef ik je feedback op je kwaliteiten en advies passend bij jouw ontwikkelingsmogelijkheden.
Een coaching sessie is geen illustratie of techniek les maar echt bedoelt voor mensen die met een frisse blik naar hun werk willen kijken, die niet bang zijn om kritisch naar hun werk te kijken en graag met hernieuwde inspiratie weer thuis aan de slag willen gaan.
Het maakt niet uit met welke techniek je werkt, handmatig of digitaal. Ook redactionele fotografen kan ik verder helpen.

Hoewel ik een zelf-oplosser ben laat ik mezelf op verschillende gebieden coachen en ik weet hoe waardevol dat kan zijn.
Laat je inspireren en maak die volgende stap!

Tijdens een coaching analyseren we jouw eerder gemaakte illustraties aan de hand van aspecten als:
• idee-ontwikkeling
• compositie
• kleurgebruik
• vormtaal
• beeldtaal
• technieken
• stijlen
• handschrift

Heb je interesse of een vraag? Laat een bericht achter, dan neem ik contact met je op.

Waar: Via beeldbellen of bij mij in Veenendaal
Tijd: Een coaching sessie duurt ongeveer 1,5 uur.
Kosten:
• Enkele sessie €120,- incl. btw.*
• Investering serie van 5 sessies**. €550,- incl. btw.

*Het is mogelijk om een factuur met btw ontvangen zodat je het als zakelijke kosten kunt opvoeren en de btw aftrekken. Ben je jonger dan 21 dan gaat er 21% btw van de genoemde bedragen af.
** Je kunt dit bedrag bij je investeringsaftrek opgeven..