CD artwork

Een goed grafisch ontwerp is krachtig in woord en beeld.

Bekijk de PORTFOLIO

Studio Rebel heeft zowel een grafische als kunstzinnige achtergrond, dus wanneer je het ontwerp voor CD artwork uit handen geeft aan Studio Rebel weet je zeker dat het eindresultaat stijlvol, artistiek en op maat is.

Daarnaast heeft Studio Rebel al meer dan 15 jaar ervaring in het aanleveren van drukwerk bestanden en werkt met de ontwerpprogramma’s van Adobe: Photoshop, Illustrator en InDesign.
In de meeste ontwerpen word gebruik gemaakt van fotografie aangeleverd door de oprachtgever of afkomstig van een fotostockbureau (Dreamstime of 123RF).

De opdrachtgever wordt in het gehele ontwerpproces betrokken. Ligt er al een uitgewerkt idee op de plank of moet er out-of-the-box gebrainstormd worden? Studio Rebel denkt in mogelijkheden en zet idee├źn om in een zichtbaar en tastbaar eindresultaat!
Neem contact op voor een vrijblijvend advies en offerte op maat.

Studio Rebel maakte eerder CD artwork voor: Gospel Boulevard, Johns’ Son Willow Mae, Janine Beens, Jan Willem van Delft, Judith Koedoot, ForeverWorship, DoubleG, The Choir Company, Classic Gospel Festival en anderen.