Logo Studio Grady

REVIEW

Het is heel fijn samenwerken met Gerdien. Ze luistert goed, denkt in concepten, out-of-the-box en met een goed gevoel voor esthetiek en design. Ik kende haar als goede vriendin en nu ook als uitstekende professional, die pas tevreden is als de klant echt blij is met het eindresultaat!

Ik vroeg Gerdien om voor Studio Grady een logo te ontwerpen en reikte zelf een beeld en een idee voor vormgeving aan, met een aantal wensen. Gerdien leverde in de eerste fase een aantal ontwerpen aan die een grote variatie van de interpretatie van mijn wensen liet zien. Ze kwam met uitwerkingen waar ik zelf nooit aan had gedacht. We hadden er een videochat over, waarbij ze goed luisterde. In de 2e fase werd het proces opengebroken en tegelijkertijd verfijnd, ik herkende mijn wensen en weer werd er out-of-the-box gedacht, waarbij Gerdien aangaf wat ontwerptechnisch sterk zou kunnen werken. Er was ruimte om wat heen en weer te mailen en bij te schaven. Het uiteindelijke ontwerp geeft nog meer het profiel van mijn bedrijf weer dan ik zelf van tevoren kon bedenken. Gerdien is een top professional, een door en door designer.

Grady van den Bosch
Studio Grady Art & Art Education

ONTWERPPROCES